یک فنجان چای با طعم تجربه

یک فنجان چای با طعم تجربه

به گزارش روابط عمومی شرکت خالص سازان ، روز پنج شنبه 6 مهرماه 1402 آقای یوسف مرادلو عضو هیئت مدیره شرکپت صنایع خالص سازان روی زنجان و رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران به عنوان اولین میهمان در سلسله نشست هایی که سازمان صنعت ، معدن و تجارت جوانان استان زنجان تحت عنوان یک فنجان چای با طعم تجربه متولی آن بود حضور یافته و به عنوان کارآفرین نمونه در جمع اساتید جهاد دانشگاهی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی زنجان و کارشناسان صنایع مختلف استان به بیان تجربیات گرانبهای خود پرداخت . آقای یوسف مرادلو ابتدا ضمن تقدیر و تشکر از بانیان این برنامه ، برگزاری چنین نشست هایی را بهترین ، معتمدترین و قابل دسترس ترین شیوه برای انتقال تجربیات دانست که می تواند به جوانان کمک کند. ایشان در این نشست ضمن اشاره به سرگذشت پر فراز و نشیب خود ، سرفصل های مهم و تاثیر گذاری را برای حاضرین در جلسه بیان کرد . صداقت کاری و شفافیت مالی ، شرکت در کارهای تشکلاتی و تیمی ، عزت نفس و اعتماد به نفس ، اعتماد متقابل ، پرداختن به امور خیریه و کارهای عام المنفعه ، مشتری مداری و جلب رضایت مشتری ، پرهیز از تک رویی ، راستگویی و درستکاری چکیده ای از اموری بود آقای یوسف مرادلو به انجام آنها در مسیر زندگی خود اشاره نمود . ایشان همچنین در پاسخ به یکی از سوالات آقای عرب خانی رئیس هیئت مدیره خانه صمت جوانان که به عنوان مجری و کارشناس این برنامه در خصوص راز دوام و ثبات شراکت 40 ساله پرسید ، گفتند : ستون نگهدارنده شراکت ما صداقت است . من و شراکای خود به عنوان قطعه های یک پازل هستیم که نواقص و کاستی های همدیگر را پوشش می دهیم . آقای مرادلو همچنین در پاسخ به سوال مجری برنامه که پرسید : در حال حاضر چند نفر از شما ارتزاق روزی می کنند ، گفتند : ما باید این دیدگاه غلط را اصلاح کنیم که همکارانمان از ما ارتزاق روزی می کنند ، بلکه این ما هستیم که از حاصل دسترنج ، زحمات و تلاش های شبانه روزی این عزیزان در مجموعه خالص سازان منتفع می شویم و همواره قدردان و سپاسگزار همکارانمان بوده ، هستیم و خواهیم بود. در پایان این نشست نیز جلسه پرسش و پاسخ توسط حاضرین در برنامه برگزار شد و هر یک از سوال کنندگان از راهنمایی های و تجربیات آقای مرادلو بهره مند شدند.

برچسب ها: بدون برچسب

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *